liljor

min tatuering har ÄNTLIGT läkt helt och den vart så fin!

06.01.2012 Siena

Idag har jag varit i Siena med Evelyn! Vi möttes upp runt tolv inne i Florens för att ta bussen tillsammans till Siena. På bussen så fick jag en jääätte söt spegel utav henne ifrån Taiwan. Vi råkade ta den långa bussen så vi sov typ mer än en timme på vägen upp mot Siena. Väl där så gick vi till favorit cafét och insåg att dom har moderniserat sig lite och blivit en vin/kaffe bar! Väldigt fint inredning, men den till talade varken mig eller Evelyn speciellt mycket, så vi drack våran kaffe och åt våran macka sen gick vi vidare. Vi skulle ha träffat Marine och Fabio men när vi väl kommer dit (jag smsade både igår och idag) så skriver dom att det är någon jävla helgdag idag i Italien, så dom var hemma hos Fabios familj. Men vi bestämde att vi skulle träffas nästa vecka istället! Jag och Evelyn tog en promenad och gick igenom alla affärer, tillskillnad från Sverige så började Italiens rea igår, så det var mycket att kolla på. Fick med mig en hårborste, ett par strumpor och ett par strumpbyxor hem. Efter affärerna så gick vi vidare till Duomo och gick in där. Jag bodde i Siena i 6 månader förut och har aldrig ens haft tanken på att gå in där. Men ni skulle ha sett, det var så jävla ballt. Åkte hem efter en glass och lite snack, kommer hem till nylagad mat och sen tog jag en varmdusch och nu sitter jag här. Ska strax bjuda på en bildbomb, ska bara försöka att lösa hur man gör!

Mat

Kom precis hem uppdaterar snart stod mat på bordet.


06.01.2012

Tidig morgon idag! Bara jag vaken allt är så lugnt och skönt! Om två timmar kommer Clarice hem och då är mitt 15 timmarspass över!

Runt två ska jag möta upp Everlyn för att åka till Siena! Så idag blir det dåligt med uppdatering!

Ska gå och vila ett tag till innan jag väcker tjejerna och gör frukost! :)


The last song

Sitter ligger står kalla det va ni vill i min fotölj i mitt rum och tittar på film, The last song. Så fin film jag har sett den flera gånger förut och den tar mitt hjärta med stor alltid.

Jag har lagt barnen för ett par timmar sen och bara haft min egna tid! Har dock inte funnit någon som kan göra min blogg design än!

Imorgon ska jag göra frukost till tjejerna sen ska jag ta en lång varm dusch och sen åka emot Siena, verkar även som om jag får sällskap utav Evelyn till Siena :) det är en av tjejerna ni sett på denna blogg förut då jag pluggade med henne förra året.

Sen vill jag bara säga attjag saknar er hemma dock kan jag inte säga att jag saknar er så jag gråter mig till sömns, jag har kännt mig välkommen här och tycker det är rätt mysigt med barna! Och snart börjar ni komma en och en! Och grattis Liza jag hejar på dig & vill höra allt!

Nej nu har jag skrivit mer blogginlägg på än dag än vad jag har skrivit på typ ett år så nu blir det godnatt!

Bjuder på lite bilder också eftersom det varit tomt. Första bilen är på tjejerna,andra bilden är på ett AS långt rullband som det tydligen hette i frankfurt och resterande är på rummet.
Godnatt!


05.01.2012 - Eftermiddag

Vi gjorde pasta och kyckling till lunch, sen satte vi på musik och dansade, sjöng och ritade..
Barnen gick på sin eftermiddags nap, och sov en timme eller något. Själv har jag fått ledigt utav Clarice fram till fem för att jag ska jobba ikväll!
Jag har nyligen kollat på "ligg med mig" en norsk film.... Pratade med mamma förut efter förra inlägget, jag får antagligen en ny kamera redan denna månad!
Puss så länge

05.01.2012 - Lunch

Har nu suttit och ritat med tjejerna i någon timme och pratat med mamman.
Det är lite svårigheter i språket men det funkar, vi förstår varandra. Just nu håller jag på att laga mat, det blir pasta med kyckling till barnen till lunch, själv har jag inte så stor matlust just nu.
Ikväll blir jag och barnen ensamma då Clarice jobbar natt inatt, men det ska nog gå bra, och imorgon är jag som sagt ledig.
För alla som inte vet så har jag nu inte flyttat till Italien för att plugga, utan denna gång är jag här och jobbar som Au pair - baby sitter för en super gullig familj en bit utanför Florens. Jag ska stanna här till i början av Juni och arbeta och lära känna dom. Barnen är super gosiga och även mamman. Jag har inte träffa pappan i familjen än då han är i Afrika för att arbeta. Han jobbar som arkitekt och hon är sjuksköterska.
Det kommer bli dåligt med bilder ett tag över då min kamera är paj så jag har inget att fota med. Men jag hoppas (jag vet att mamma läser) att hon har en ny kamera till mig då hon kommer ner eller skickar ner en! Nu blir det lunch, återkommer efter lunch!

05.01.2012

Hej vänner!
Jag är nu återvänd till Italien. Kom hit igår, och fick ett varmt bemötande av två blyga tjejer och en super mamma! Dom hade köpt en pizza till mig när jag kom, men var alldels för trött och kall för att orka äta. Vi åkte hem till dom i Borgo San Lorenzo och jag fick installera mig, satt och ritade ett tag med tjejerna och sen åt vi middag och sen gick jag och sov.
Det känns bra att vara i Italien, men jag har en klump i magen om att jag längtar hem. Jag hoppas att det blir bättre med tiden som jag även tror. Mitt "jobb" har inte riktigt börjat än, så det är mycket fritid. Imorgon ska jag faktiskt till Siena och träffa alla mina gamla vänner och det ska bli extremt roligt.
På måndag börjar barnen skolan igen, då blir det mer ordning på dagarna och jag har min fria tid mitt på dagen bara.
Idag har vi inte hunnit gjort så mycket än. Jag gick upp för någon timme sen och vi åt frukost och sen gick vi igenom allt jag kommer göra dessa fem månaderna. Det är absolut inte så jobbigt som jag trodde. Eftersom mamman bara jobbar natt så är hon alltid hemma ifall det skulle hända något på dagarna och jag har någon att vända mig emot.
Nu ska jag bara försöka ändra på denna designen på bloggen, sen så är jag tillbaka på riktigt. Vi hörs senare :)

RSS 2.0