il babbo

Det har varit jobbigt på senaste, sen Alessia översatte dina inlägg till mig lite så har jag bara tänkt på dig. Du kretsar i mitt huvud hela tiden. Jag försöker skratta och le, men det är bara utsidan som skrattar och ler. På lördag kommer hon hit, hon tar med sig en vän som ska översätta dina ord och meningar så jag kan förstå dom helt. Så jag kan förstå hur mycket du älskade både mig och mamma.
Catja, min rumskompis ifrån Finland berättade idag för mig att hennes far också är död, ni dog samma år. Det var skönt att ha någon som förstod hur jag kände, hur det känns när folk pratar om sina pappor, jag vet inte hur det känns, för jag fick aldrig chansen att utvecklas med dig. Jag saknar dig, och denna upplevelse i Italien har fått mig på något sätt så mycket närmare dig. Det känns som om du är med mig hela tiden. Även när jag mår dåligt så sitter du och berättar att det kommer bli bra.
Jag ringde mamma för några dagar sen helt i panik och grät, jag hade fått reda på till liten del vad du skrivit, det gjorde så ont i mig att du hade skrivit om döden, att du hade förberett dig på att dö. Det gjorde ont i mig att inse att det är dina ord som står i min bok jag har, att det är dina ord till mig och mamma. Jag vet en till som saknar dig, Giacomo. 
 
Mi manchi babbo e ti amo!


KIM HELLBERG

Eeeeey you Kim Hellberg, du har en världelös blogg och jag tänker inte ens försöka kommentera på den. Och du behöver absolut inte vara så otrevlig i dina kommentarer. Och sen, är du den som går på MG eller blandar jag ihop någon random med honom?!
Men jag är i Italien för att umgås med min familj och lära mig prata italienska, vad gör du i sverige? :) Godkväll

Inlägg 2

Inlägg 1 – Presentera mig själv. 
Inlägg 2 - Vad är kärlek.

När jag tänker på kärlek så ser jag min mormor och morfar framför mig. Dom har hållt ihop sen dom var tonåringar. Och det är kärlek för mig. Det finns massor av olika kärlekar, och om man ska berätta om alla kärlekar man kan, då kommer ni inte orka läsa. Så jag säger att kärlek är något som får dig att må bra, den hjälper dig i svåra situationer och får dig glad. Kärlek är något bra. Den kärlek jag uppskattar mest är kärleken en familjen medlem kan ge en.

Inlägg 1

Inlägg 1 – Presentera mig själv. 

Mitt namn är då Elin Desirée Montagna Cimarelli Grimborg. Jag bor för tillfället i Siena som ligger i norra Italien där jag studerar italienska. Annars bor jag i södra stockholm tillsammans med min mamma och våra två hundar. Jag gick tidigare i Björkhagens grundskola. Efter grundskolan började jag på MediaGymnasiet i Nacka Strand, det fick mig verkligen att växa som person.
Annars tycker jag om att umgås med mina vänner och hitta på roliga saker. Just nu så söker jag även jobb inför sommaren 2011. Den 26de Mars flyttar jag hem för alltid.
Jag vet inte vad jag mer ska skriva, men här fick ni en liten presentation av mig själv.


Jag och Ewelina


Lista

Jag har så mycket fritid, så jag ska göra en sån här lista som alla har gjort. Och jag tänker börja redan idag. :D

Inlägg 1 – Presentera mig själv. 
Inlägg 2 - Vad är kärlek.
Inlägg 3 – Dethär åt jag idag.
Inlägg 4 – Ett ögonblick.
Inlägg 5 – Min bästa vän.
Inlägg 6 – Ett pinsamt minne.
Inlägg 7 – Min första kärlek.
Inlägg 8 – Det här saknar jag.
Inlägg 9 – Mina syskon.
Inlägg 10 – Dethär får mig att bli glad.
Inlägg 11 – Vad hade jag på mig idag?
Inlägg 12 – Det här är jag beroende utav.
Inlägg 13 – Mitt favoritminne.
Inlägg 14 – Min favoritfödelsedag.
Inlägg 15 - Min absoluta favoritlåt.
Inlägg 16 – I min handväska.
Inlägg 17 – Det här får mig att gråta.
Inlägg 18 – Min dag.
Inlägg 19 - Det här hatar jag.
Inlägg 20 - Mina rädslor.

RSS 2.0