majs

Klockan är strax två och jag har precis gått upp. Igår hade vi bara middag och spelade kort, sen runt två gick jag och Oxana ut för en promenad och tittade på Siena i panorama på natten, det var riktigt fint!
Nu ska jag snart träffa Alessia och tala med henne om att byta rum, jag ska nog ta Oxana's och Haris's sovrum, egen toalett, internet och balkong (Y).
Har inte så mycket att berätta nu heller, jag återkommer när jag återkommer!

2011/02/19

Bloggen har lagts åt sidan då har jag haft mycket stohej för mig senaste tiden!
Efter att Selma och Rebecka åkte så har det kommit fyra nya tjejer (tre och en kille faktikskt). Det har blivit mycket festande och jag har lärt känna massor av underbara människor! Alla är verkligen värda guld!
Annars har det inte hänt så mycket, har dock fått jobb när jag kommer hem, så det känns superbra! Nu har jag något att komma hem till.
Om 11 dagar kommer min bebis ner hit (Tove) och då ska vi mysa jätte mycket, ska dra med henne ut på härligheterna här i Siena och få henne att sjunga kareoke!
Efter henne så kommer Cilla ner (tror jag om det blir som Donna sagt) och då blir det ännu mer mysa, men det bästa är när mamma och mormor kommer ner! Jag längtar som ett barn på julafton, det kommer vara så skönt att ha dom här och få veta att jag får åka hem snart.
Kommer sakna Italien jätte mycket, Alessia och alla underbara människor jag har träffat här, men det är redan många som har sagt att dom ska komma till Sverige och hälsa på mig!
SUUUUPER! hihi, vi hörs väl om en månad eller så igen.. Så länge, take care!

RSS 2.0