18

Nu är det minsan bara 18 dagar kvar. Det kommer bli sjukt, längtar mycket! Idag blir det fika med Johanna och mulle! Puss

det närmar sig.


(om 37 minuter, men uppdaterar inte mer ikväll)

värt att läsa: www.mulle.nu & www.johannabergvall.blogg.se


my love


Jag är ledsen alla jag kommer sakna, men det finns en tjej i mitt liv som jag kommer sakna mer än vad jag kommer sakna någon annan borträknat familjemedlemmar. Det är tjejen på bilden. vi har verkligen funnit varandra på senaste tiden. Och jag vet inte hur jag ska kunna klara mig utan henne. Hon är den som får mig att le när det är som jobbigaste, hon är den som ger mitt liv en extra glöd. Hon är camilla hagbert. Jag vet att jag kan säga dumma saker och göra dumma saker emot henne. Men någonstans så hoppas jag att hon innerst inne vet att jag älskar henne. som en bästa vän. Det är fult att säga bästa vän, men hon är verkligen en av mina absolut närmaste vänner. Och utan henne kommer mitt liv kännas tomt. Jag kommer sakna henne väldigt mycket och jag älskar henne väldigt mycket. Hoppas bara att hon finns kvar när jag kommer hem, så jag har en trygghet. hon är en trygghet för mig.
Jag älskar dig Camilla (Hagbert) Hagberg, mer än du kan förstå.


22

Ny böjar jag bli nervös börjat sakna människor som jag egentlgeb brukar träffa ofta. Imorgon betalas bletten. Läskigt nu ska jag sova godnatt!

20/8


betalat och buss

Idag betalades delavgiften! Så nu kan man nästan säga att jag är på väg. Jag lovade mormor att komma ner till landet veckan innan, det ska jag nog kunna lösa! Sen så ringde min mor och frågade om resa från Florens till Siena, 1900 kronor om man ville åka med transfern från flyget till skolan och lägenheterna! När man lika gärna kan ta en buss för 7 euro. Dock så kommer jag tappa bort mig i Siena när jag kommer ner. Men jag tar en taxi rakt av. Frågan är om jag kan göra mig förstådd!
Nästa vecka bokar vi även en flygbiljett. Nu börjar jag bli nervös!

Papper

Idag kom allt för Italien, massa papper och häften angående skolan! Nu är det inte lång tid kvar, och det blir mindre och mindre för varje dag som går.
Jag åker den 19de, man kan bara få sitt boende en dag innan!

Maxi Greppi

Inpuls, Maxi fick tatuera mig, blev verkligen jätte nöjd. Det blev tre stjänor nere på ankeln för mina syskon och mig. Och ett hjärta på bröstet för alla andra nära och kära, är verkligen jätte nöjd. Detta har dick inget med Italien att göra, men ville bara berätta det. Visar bilder senare!

faster

Nu är min bebis här!
Klockan kvart över sex imorse ringde min mor mig och sa att min bror och hans tjej åkt till sös, och sen tre timmar senare så ringde hon och berätta att jag blivit faster! Så nu kan ni gissa vem jag ska gosa med tills jag åker till Italien? ;)

wow

Nu blev det verklighet helt plötsligt, italien är betalt och anmäld. Den 18 eller 19 de September sätter jag mig på att flyg ner till Siena. Det känns ofattbart!

Desiree

19 September börjar jag denna blogg!
Jag flyttar till italien och ska hålla mina nära och kära uppdaterade om vad som händer där, och dom ska kunna hålla mig uppdaterade!
Så håll utkik, PUSS!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0